Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας ο Τζιτζικώστας

Στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου συναντήθηκε με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και άκουσε τα προβλήματα και τις διαφωνίες τους στον τρόπο φορολογίας που επιβάλλει η Κυβέρνηση για τους αγρότες.
Ο κ. Τζιτζικώστας επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών σχετικά με τις αλλαγές στο φορολογικό τους πλαίσιο και ζήτησε από την Κυβέρνηση να αποσύρει και να επαναφέρει το νόμο, ύστερα από σοβαρή διαβούλευση με τον αγροτικό κόσμο της χώρας. Απευθυνόμενος στους αγρότες, ο Περιφερειάρχης έκανε έκκληση να διασφαλίσουν ότι με τις κινητοποιήσεις τους δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο που ήδη δοκιμάζεται.

Τα μέλη του συντονιστικού των αγροτών επανέλαβαν τις πάγιες θέσεις τους για απλούστευση του φορολογικού νόμου και την ανάγκη για μια επί της ουσίας διαβούλευση μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών για το νέο τρόπο φορολόγησής τους και ευχαρίστησαν τον κ. Τζιτζικώστα για την ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ιδίου προσωπικά στον αγώνα των αγροτών.

Μετά το τέλος της συνάντησής του με το συντονιστικό των αγροτών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε: «Για την Κεντρική Μακεδονία ο πρωτογενής τομέας αποτελεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας. Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητούμε από την Κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το φορολογικό νόμο για τους αγρότες και να τον επαναφέρει μετά από σοβαρή και ουσιαστική διαβούλευση με τον αγροτικό κόσμο της χώρας. Κανείς δεν ισχυρίζεται, ούτε καν οι ίδιοι, πως οι αγρότες δεν πρέπει να φορολογούνται, όχι όμως με αυτό τον πρόχειρο και άδικο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.