Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Χόρεψε ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
"Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο Κέντρο ΘΕΑΤΡΟ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Κιλκισιακού. Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον αυτόν τον κόσμο που γέμισε από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης, αλλά και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, που παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο, στήριξαν χορηγικά την όλη εκδήλωση.
Το παρών έδωσε όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, γονείς και ποδοσφαιριστές της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αλλά και ο απλός κόσμος της ομάδας μας.

Τιμήθηκαν ο ταξίαρχος Βασίλειος Μωυσίδης, ο βετεράνος, πια, ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού Νίκος Σουλτανίδης, ο φίλαθλος του Κιλκισιακού Θεόφιλος Κοντογιαννίδης, ο κ. Ιωάννης Κούσης που καθημερινά κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα για να φέρνει το παιδί του στις προπονήσεις της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, και τέλος βραβεύτηκαν, στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, και οι Αδάμ Αμοιρίδης και Σπυρίδων Πιλιτσόπουλος που χρόνια ολόκληρα ακολουθούν τον Κιλκισιακό σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ο κορυφαίος καλλιτέχνης του Πόντου Ματθαίος Τσαχουρίδης έδωσε εκπληκτική ερμηνεία με τις συνθέσεις και τους στίχους του, ενώ και οι Νέστορας Αμοιρίδης και Χάρης Πιπερίδης ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους. Άψογος όπως πάντα και ο Φώτης Ζάικος στο λαϊκό πρόγραμμα.
Σας ευχαριστούμε όλους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.