Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τραγωδία στο Γαλλικό ποταμό: Βρέθηκε νεκρός ο άνδρας που είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά

Τραγωδία στο Γαλλικό ποταμό, καθώς σήμερα το πρωί της Πέμπτης ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας που είχαν παρασύρει χθες τα ορμητικά νερά. Οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τετάρτης με τους άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να ψάχνουν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βρουν τον άνδρα. Τελικά η κατάληξη είναι τραγική.
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο ποτάμι, το οποίο έχει φουσκώσει από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, προερχόμενο από τα Σκόπια, έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο στο Κιλκίς. Αγνοείται ο ένας από τους δύο.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.