Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Προσυνεδριακή δραστηριότητα της Κ.Ν.Ε στην Κεντρική Μακεδονία

Δελτίο τύπου ΚΝΕ
Κορυφώνεται η προσυνεδριακή δραστηριότητα των Τ.Ο της Ο.Π Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει του 11ου Συνεδρίου της Κ.Ν.Ε. Πολύμορφες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 14 Δεκέμβρη.
Η Τ.Ο Δυτικής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση- παρουσίαση των Θέσεων, στις 12 Δεκέμβρη, στις 7μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης, με ομιλητή τον Τάσο Μαμαλούγκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Η Τ.Ο Κεντρικού- Ανατολικού Τομέα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση- παρουσίαση των Θέσεων, στις 12 Δεκέμβρη, στις 7μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας. Θα μιλήσει η Δήμητρα Χατζή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Η Τ.Ο Πιερίας διοργανώνει εκδήλωση- παρουσίαση των Θέσεων στην Κατερίνη, στις 14 Δεκέμβρη, στις 6μμ, στο ξενοδοχείο «LIDO», με ομιλητή το Θοδωρή Βλάχο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Η Τ.Ο Ημαθίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση- παρουσίαση των Θέσεων στη Βέροια, στις 13 Δεκέμβρη, στις 12 μμ, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με ομιλήτρια τη Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της της ΚΝΕ.

Η Τ.Ο Κιλκίς- Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση- παρουσίαση των Θέσεων στο Κιλκίς, στις 14 Δεκέμβρη, στις 6 μμ, στο Οικονομικό Επιμελητήριο, με ομιλήτρια τη Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ

Η Τ.Ο Υπαίθρου διοργανώνει σύσκεψη- συζήτηση για τις Θέσεις του 11ου Συνεδρίου, στις 13 Δεκέμβρη, στις 6μμ στα γραφεία της Κ.Ο.Β Θέρμης, (στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου) και στις 14 Δεκέμβρη, στις 5μμ, στα γραφεία της Κ.Ο.Β Χορτιάτη (οδός Κομνηνών 24- Πανόραμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.