Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

"Οι Παρατάξεις των ΣΥΝΕΚ και της ΔΑΚΕ χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις δεν αποδέχτηκαν το αίτημα των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα"

Δελτίο τύπου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 
Συνάδελφοι, στις 14/10 συζητήθηκε στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ το αίτημα της «Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα Αττικής», για τη μη συμμετοχή στις εκλογές των Υ.Σ., από όλες τις Παρατάξεις, ως αντίδραση στον αποκλεισμό των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα από το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.
Η τοποθέτηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, των ΣΥΝΕΚ, και των Παρεμβάσεων ήταν ότι συμφωνούν με το αίτημα. Η ΔΑΚΕ ενώ αρχικά είχε επιφυλάξεις στο τέλος συμφώνησε και αυτή. Το ΠΑΜΕ δήλωσε ότι θέλει να δει το αίτημα και να τοποθετηθεί προσεχώς.

Όντως, το ΠΑΜΕ στις 24/10 τοποθετήθηκε θετικά στο αίτημα. Όλα έδειχναν ότι το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κατευθύνεται στην απόσυρση των ψηφοδελτίων. Όμως στη συνεδρίαση στις 29/10 αυτό ανετράπη. Οι Παρατάξεις των ΣΥΝΕΚ και της ΔΑΚΕ χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις δεν αποδέχτηκαν το αίτημα των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα να αποσύρει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ τα ψηφοδέλτια για τα Υ.Σ..

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο εμπαιγμός των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα δεν προέρχεται μόνο από την πλευρά της κυβέρνησης. Δυστυχώς και δυνάμεις μέσα στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θέλουν ομήρους τους συναδέλφους μας μόνο για να τους ψηφίζουν. Φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αγωνίζονται για να ξεχωρίζουν από τον κόσμο ως αιρετοί παντός τύπου.

Ως ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ δηλώνουμε προς τους καθηγητές σε διαθεσιμότητα και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα πως αισθανόμαστε απλά συνάδελφοί σας. Γιατί εμείς δεν αγωνιζόμαστε για να μας ψηφίσετε έτσι ώστε να ξεχωρίσουμε και να γίνουμε αιρετοί, Εμείς αγωνιζόμαστε για να σμίξουμε ξανά όλοι μαζί ως Λειτουργοί Μέσης Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.