Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Μίλησαν για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Καπετάν Γκόνου στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας, είχε συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή της ΥΑΜΣ Εμμανουήλ Κρασσανάκη σχετικά με το θέμα της αξιοποίησης του στρατοπέδου ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ, στη Γουμένισσα. Η συζήτηση αφορούσε την πρόταση που έχει γίνει στο παρελθόν σχετικά με την αξιοποίηση του στρατοπέδου, ως χώρος πρασίνου και κοινωφελών δράσεων επ' ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ανάπτυξης, Ενέργειας & Πολεοδομίας Ιωάννης Αδαμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Απασχόλησης & Υγείας Ιωάννης Αλίρης και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Στυλιανός Μπερμπερίδης.

Στη συνάντηση τέθηκε και το θέμα του στρατού που τα τελευταία χρόνια μειώθηκε δραματικά τόσο στη Γουμένισσα όσο και στο Πολύκαστρο.

Τέλος, πρέπει να προηγηθούν διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου και μελλοντικές συναντήσεις που θα καθορίσουν τη διαμόρφωση του χώρου. Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης και για τις δύο πλευρές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.