Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο Άθλος Κιλκίς με τρία μετάλλια στο πρωτάθλημα tae kwon do της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, 18-19-20 Οκτωβρίου2014 πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα πρόκρισης tae kwon do της ΕΤΑΒΕ στο κλειστό στάδιο μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τον αριθμό των εφτακοσίων, από όλες σχεδόν τις πόλεις ακόμα και από την νότια Ελλάδα δίνοντας την αίσθηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. 

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες και η χρήση της ηλεκτρονικής κάσκας για πρώτη φόρα σε αγώνες στην Ελλάδα μείωσε σε εντυπωσιακό σημείο τα παράπονα και τις ενστάσεις. 

Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν έξι αθλητές: ο Νικολαΐδης Γιώργος στα +48 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων 2004 που κατέκτησε την πέμπτη θέση, ο Γιαννουλάκος Βασίλης στα -33 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων 2005 που κατέκτησε την πέμπτη θέση, ο Κυριακίδης Κλεόβουλος στα -63 κιλά στην κατηγορία έφηβων 2000 που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Τριανταφυλλίδης Αποστολής στα -59 κιλά στην κατηγορία έφηβων 1999 που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, η Τριανταφυλλιού Μαρία στα +53 κιλά στην κατηγορία παγκορασίδων 2004 που κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο και ο Χνιτίδης Χαράλαμπος στα -27 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων 2005 που κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του, ανάλογου της εμπειρίας τους και του επίπεδου που βρίσκεται ο καθένας και ευχαρίστησε τους γονείς για την υπομονή και υποστήριξη τους στους αγώνες.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.