Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Νίκη για τους Παίδες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Παρά το δυνατό αέρα που έπνεε στο Σταυροχώρι, οι Παίδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού επιβλήθηκαν άνετα με 2-0 του Αλέξανδρου Κιλκίς, πιστοποιώντας την ανωτερότητά τους.
Όμορφο ποδόσφαιρο από την ομάδα μας, με τον Θανάση Φασουλάκο να ανοίγει το σκορ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα στο 32', και τον Παναγιώτη Ζαμανόπουλο να κάνει στο 54' την προσωπική ενέργεια και με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Κι άλλες ευκαιρίες για τον Κιλκισιακό, που λίγο πριν το τέλος είχε και ένα ακυρωθέν γκολ.Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ομάδα της Τούμπας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, συνεχίστε έτσι!

"Εμφύλιος" στους ΠροπαίδεςΞεκίνησε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα και στους Προπαίδες. Ο Κιλκισιακός σε αυτή την κατηγορία κατεβάζει δύο τμήματα. Στο Πολύκαστρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη αγωνιστική, με την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να έχει...εμφύλιο! Ο Κιλκισιακός Α΄ επιβλήθηκε τελικά με 6-2 του Κιλκισιακού Β΄.
Η δεύτερη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στο Καμπάνη, με τον Κιλκισιακό Β΄ να αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα, και τον Κιλκισιακό Α΄ την Κρηστώνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.