Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των Στρατιωτικών θα δοθούν στη Θεσσαλονίκη

Οι Στρατιωτικοί της Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Κεντρικής Μακεδονίας, θα έχουν την τύχη να ενημερωθούν και να λάβουν απαντήσεις για όλες τους τις απορίες στην συγκέντρωση-ενημέρωση που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη της Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου.
Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης, ο δικηγόρος της ΠΟΕΣ Γιώργος Αντωνακόπουλος με τη δικηγόρο Δράμας Ειρήνη Βασιλειάδου, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. θα βρεθούν μαζί και θα ενημερώσουν αλλά και θα απαντήσουν σε όλα.

Προσκαλούνται λοιπόν όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σ.Α., εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να βρεθούν στην εκδήλωση και να παρακολουθήσουν από κοντά την ενημέρωση.

Πως ξεκίνησαν οι Ενώσεις Στρατιωτικών; Ποια η πορεία τους; Ποια είναι οι ΠΟΕΣ; Ποιο το έργο της; Ποιοι οι μελλοντικοί της στόχοι; Ποια είναι η απόφαση του ΣτΕ για τους Στρατιωτικούς; Κατά πόσο έχει υλοποιηθεί; Τι θα πάρουν οι Στρατιωτικοί και τι δεν θα πάρουν; Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις; Τι γίνεται με τις αγωγές; Τι πρέπει τελικά να κάνουν οι Στρατιωτικοί;

Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν την Τετάρτη 15 Οκτώβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου, Μεγάλου Αλεξάνδρου 59 στον Εύοσμο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία και εν αποστρατεία να παραβρεθούν στην συγκέντρωση-ενημέρωση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ., για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να στείλουμε ένα ακόμα μήνυμα ενότητας και αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.