Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

"Ο λαός του Κιλκίς να δώσει δυναμικό παρόν την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα"

Δελτίο τύπου Γραμματείας ΠΑΜΕ Κιλκίς
Την Παρασκευή 10 Οκτώβρη, με την πραγματοποίηση του Συλλαλητηρίου στην Πλατεία Ειρήνης, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της προετοιμασίας των ταξικών δυνάμεων για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη.
Το προηγούμενο διάστημα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ μαζί με το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) πραγματοποίησαν συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε εμπορομάγαζα, σε αγροτικές περιοχές και γειτονιές, καλώντας την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα να βγουν στο προσκήνιο, να οργανώσουν την πάλη τους απέναντι στην επίθεση που δέχονται από Κυβέρνηση - ΕΕ - Μονοπωλιακούς ομίλους. 

Κάλεσαν το λαό να βγάλει συμπεράσματα από την εμπειρία του και να μην περιμένει από τα πάνω σωτήρες που θα του λύσουν τα προβλήματα, μιας και ποτέ στην ιστορία δε δόθηκαν δικαιώματα στο λαό αν αυτός πρώτα δεν τα είχε διεκδικήσει με θυσίες ακόμα και με αίμα.

Η Δίμηνη Δράση του ΠΑΜΕ - ενάντια στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική και διεκδίκησης αξιοπρεπών συνθηκών δουλειάς και διαβίωσης των εργαζομένων και της νεολαίας - δείχνει ότι πέφτει σε γόνιμο έδαφος. Υπηρετεί την ανάγκη να δοθεί εργατική, λαϊκή, μαζική και συντονισμένη απάντηση στην αντεργατική λαίλαπα. 

Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τα μαζικά συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας αυτές τις μέρες, όσο και από τις αποφάσεις Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, Πρωτοβάθμιων Σωματείων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, Συλλόγων αγροτών και αυτοαπασχολούμενων, Συλλόγων συνταξιούχων, γυναικών, φοιτητών και σπουδαστών, οι οποίες ξεπέρασαν τις 500.

Γι' αυτό το λόγο οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα συνεχίζουν να βάζουν το θέμα συμμετοχής στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στα Πρωτοβάθμια Σωματεία του νομού, θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση και εμπλουτισμό της δράσης τους το επόμενο 20ήμερο, ώστε και ο λαός του Κιλκίς να δώσει δυναμικό παρόν την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα, ώστε να ακουστεί η Λαϊκή Θέληση και Λαϊκή Φωνή: 

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.