Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σε Βέρμιο και Γιάννενα οι αθλητές toz ΓΑΣ Κιλκίς

Με συμμετοχές και διακρίσεις των βετεράνων αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς σε δύο μεγάλους αγώνες αποστάσεων πέρασε η προηγούμενη βδομάδα για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Την 19η θέση της γενικής κατάταξης και την 7η της κατηγορίας Ανδρών (35-44 ετων) κατέκτησε ο αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Δημήτρης Βραχιόλογλου που τερμάτισε σε 2 ώρες 34:20., τα 23 χλμ του 3ου ημιμαραθώνιου βουνού στο Βέρμιο που έγινε στη Νάουσα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Μία βδομάδα μετά, στις 21 Σεπτεμβρίου, ο βετεράνος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκις Λάζαρος Σιδηρόπουλος με επίδοση 03 ώρες 00:50 κατέκτησε ην 504η θέση στα 30χλμ του Γύρου της Λίμνης Ιωαννίνων!

Το τμήμα του Στίβου συγχαίρει θερμά τους δύο αθλητές του για την προσπάθεια τους και τους εύχεται πολλούς ακόμα αγώνες και τερματισμούς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.