Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τρέχει με τον "βηματίΖΩ" ο ΓΑΣ Κιλκίς

Την εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλογου γονέων & κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς "βηματίΖΩ" αποφάσισε να στηρίξει το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.
Ετσι μια ομάδα από δέκα δρομείς του θα συμμετάσχει με τα λογότυπά του στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ στον 3ο Νυχτερινό ημιμαραθώνιο δρόμο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Από την αγωνιστική ομάδα του Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς δηλώθηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες: Αιμίλιος Μαβίδης, Παύλος Παπαδόπουλος, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Καραμανίδης, Νίκος Καπέτης, Κατερίνα Ράδη, Φανή Αβράμογλου, Ελένη Φωτιάδου, Ελένη Κωνσταντινίδου και Στέλα Παρασκευά, ενώ την πρωτοβουλία του "βηματίΖΩ" θα στηρίξουν και όλοι οι αθλητές του συλλόγου που θα αγωνιστούν στον κύριο αγώνα του Ημιμαραθώνιου αλλά και γονείς και φίλοι του ΓΑΣΚ και του "βηματίΖΩ" που θα συμμετέχουν στα 5.000 μ.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς καλεί και όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του "βηματίΖΩ" να επικοινωνήσουν με την προπονήτρια του συλλόγου κα Νάντια Μπουρλούκα μέχρι τις 30-9-14 στο τηλέφωνο 6980592460.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.