Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

"Κύριοι Υπουργοί, οφείλετε άμεσα να πάρετε θέση" νοσοκομεία στο νομό Κιλκίς

Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) εναντίον του Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ Θρασύβουλο Βεντούρη.
Η ΠΟΕΔΗΝ, τα Σωματεία Εργαζομένων του Γ.Ν.Κιλκίς και του Γ.Ν. Γουμένισσας, οι φορείς και κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται εντόνως για την συστηματική απαξίωση των δύο Νοσοκομείων του Νομού από το Υπουργείο Υγείας και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ.

Το Γ.Ν.Κιλκίς αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση. Επίσης μεθοδεύεται η συρρίκνωση και η κατάργηση του Νοσοκομείου Γουμένισσας που καλύπτει υγειονομικά 30.000 κατοίκους του Δήμου Παιονίας.

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ είναι ενορχηστρωτής των μεθοδεύσεων σε βάρος των δύο Νοσοκομείων της περιοχής.

Δεν θα το επιτρέψουμε.
Κύριοι Υπουργοί, oοφείλετε άμεσα να πάρετε θέση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.