Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστίες π. Υπεύθυνου Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων

"Με την αποχώρησή μου από την θέση του Υπευθύνου του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, λόγω ανάληψης της θέσης του Διευθυντή του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τους κ.κ. Προϊσταμένους και κ.κ. Σχολικούς Συμβούλους για την άψογη συνεργασία μας, τους κ.κ. Διευθυντές των σχολείων οι οποίοι βοήθησαν και διευκόλυναν την υλοποίηση των δράσεών μας. Τους κ.κ. συναδέλφους, για την αποτελεσματική συνεργασία μας. Επίσης εκφράζω τις ευχαριστίες μου στους μαθητές μας, τους γονείς τους, οι οποίοι επέδειξαν εμπιστοσύνη στο θεσμό του Γραφείου και με την συμμετοχή – εμπλοκή τους στα προγράμματα και σε διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του."

Με τιμή
Ο π. Υπεύθυνος του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Κιλκίς
Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Μ.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.