Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Έναρξη της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις βαθμίδες εκπαίδευσης και το σχολείο, ένα παιδί μαθαίνει ξεκινώντας από το απλό προχωρώντας προς το σύνθετο. Είναι μονάδα – άτομο και στην διαδρομή μαθαίνει να συνεργάζεται με τα άλλα παιδιά ως μέλος ομάδας. Είναι απόλυτα εξαρτημένο από τους γονείς και μαθαίνει να αναπτύσσει πρωτοβουλία, να έχει ευθύνες και δικαιώματα, να κτίζει αυτοπεποίθηση μέσα από επιτεύγματα και να διαχειρίζεται την νίκη και την ήττα όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ζωή, κοιτώντας συνέχεια μπροστά . 

Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που περιέχονται στον σχεδιασμό περιόδου, τριμήνου, μηνός, εβδομάδας και ημέρας για την Ακαδημία. Είναι μέρος της «διδακτέας ύλης» των αγωνιστικών στοιχείων και οι προπονήσεις αποτελούν σελίδες και οι εβδομάδες κεφάλαια του ποδοσφαιρικού βιβλίου που διδάσκεται στα παιδιά.

Τα παιδιά, στην σημαντικότερη για το σώμα και την ψυχή τους ηλικία, οτιδήποτε δέχονται και έχει επίδραση πάνω τους, θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Γι’ αυτό και ο σχεδιασμός της ακαδημίας μας γίνεται με βάση τις αρχές της παιδαγωγικής, διδακτικής και προπονητικής επιστήμης γι αυτές τις ηλικίες έχοντας σαν αρχή μας ότι η προπόνηση των μικρών παιδιών δεν είναι μια προπόνηση ενηλίκων σε μικρότερη κλίμακα.

Η Ακαδημία έχει επίσημη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής.

Δεχόμαστε παιδιά από 4-14 ετών κάθε μέρα από τις 16.00 έως τις 21.00 στις εγκαταστάσεις μας στην είσοδο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου