Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σχολή προπονητών πυγμαχίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΠ)

Σχολή προπονητών Πυγμαχίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΠ) με έγκριση και συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ( Γ.Γ.Α. ) λειτούργησε μετά το αίτημα του Δ.Σ. ( ΕΟΠ ) με πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Γαζή, γεν. γραμματέα τον κ. Περικλή Τρικαλιώτη όπως και τα μέλη, στη Θεσσαλονίκη από 2 Μαΐου 2014 έως 27 Ιουλίου 2014.
Στόχος της πολύ σημαντικής ενέργειας αυτής είναι η αναβάθμιση του ολυμπιακού αθλήματος της πυγμαχίας, η γνώση, η εμπειρία και η διάδοση με το σωστό και ηθικό τρόπο βελτιώνοντας το τεχνικό επίπεδο.

Την απόλυτη ευθύνη για τη λειτουργία της σχολής είχε ως διευθυντής ο κ. Γεώργιος Γκαβέζος, κάτοχος ενός αστεριού ΑΙΒΑ. Η έναρξη έγινε στις 2 Μαΐου 2014 με παρουσία της κ. Κυριακή Γιαννακίδου, γενικού γραμματέα αθλητισμού και την ηγεσία της ΕΟΠ.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 48 υποψήφιους προπονητές-ριες. Το πρώτο μέρος αποτελείτο από θεωρία που είναι πολύ σημαντική όπου δίδαξαν καθηγητές από τον ακαδημαϊκό τομέα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Δίδαξαν οι: Κέλλης Σπυρίδων, Κοϊδου Ράνια, Κουτλιάνος Νικόλαος, Μαμελετζή Δήμητρα, Μπαρκούκης Βασίλειος, Συκαράς Ευάγγελος , Χριστούλας Κοσμάς και Φιλιππάτος Ιωάννης ιατρός ΑΙΒΑ. Στην ειδικότητα δίδαξε θεωρία και πράξη ο καθηγητής και δάσκαλος κ. Βασίλειος Κερεμίδης, διδάκτωρ στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Επίσης κανονισμούς και διαιτησία ΑΙΒΑ οι κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μέλος ΑΙΒΑ και Νικόλαος Πουταχίδης.

Είναι πολύ σημαντική επίσης η πρωτοβουλία του κ. Γεωργίου Γκαβέζου και του κ. Γεωργίου Λεμονίδη μετά από έγκριση ( ΕΟΠ ) για να πραγματοποιηθεί έξτρα εκπαίδευση πρώτων βοηθειών ( ΚΑΡΠΑ ) με πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης από έμπειρους του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης με επικεφαλή την ιατρό κα Ολυμπία Νικολαϊδου. Στόχος ήταν η βασική γνώση προς τον συνάνθρωπό μας και ταυτόχρονα ερέθισμα στο να γνωρίζω. Έρχεται να ολοκληρώσει το πρόγραμμα η προσφορά του διοικητή Γ.Ν.Θ Γ. Γεννηματάς κ. Παύλου Παπαδόπουλου η δωρεά ειδικών εξετάσεων αίματος στους προπονητές για την ασφάλεια όλων, ειδικά των αθλητών-ριών.

Σύσσωμοι όλοι οι εκπαιδευτικοί δήλωσαν ικανοποιημένοι για το επίπεδο που επικρατούσε με τα θετικά αποτελέσματα επισφραγίζοντας την άψογη λειτουργία της σχολής.

Συγχαρητήρια έδωσε ο διευθυντής της σχολής κ. Γεώργιος Γκαβέζος σε όλους τους προπονητές για την σωστή συμπεριφορά και παρουσία τους ευχόμενος καλή σταδιοδρομία.

Τα διπλώματα θα απονεμηθούν τους επόμενους μήνες με ειδική εκδήλωση και με την παρουσία του προέδρου ΕΟΠ κ. Κων/νου Γαζή και γενικού γραμματέα κ. Περικλή Τρικαλιώτη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.