Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Θερμό «ευχαριστώ» Μπαλάσκα στους υπαλλήλους του Δήμου Κιλκίς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, εξέφρασε κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του προς το προσωπικό του Δήμου Κιλκίς, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29ης Αυγούστου 2014 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, σε χαλαρό και φιλικό κλίμα, ο κ. Μπαλάσκας ευχαρίστησε θερμά όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους για το έργο και την προ­σφο­ρά τους, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη για τις όποιες εντάσεις και αντιπαραθέσεις μπορεί να είχε με κάποιους  κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Επίσης, σε άλλο σημείο της σύντομης ομιλίας του, ο απερχόμενος δήμαρχος τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, σε ό,τι κι αν τον χρειαστούν, χωρίς όπως είπε αστειευόμενος, αυτό να σημαίνει ότι ενεργεί με υστεροβουλία για να τους αποσπάσει την ψήφο!, - είναι ήδη γνωστό εδώ και μήνες το ενδιαφέρον του απερχόμενου Δημάρχου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Τον κ. Μπαλάσκα συνόδευε ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Κιλκίς Κώστας Παπαδόπουλος, που κι αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του δήμου για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Στο τέλος της μικρής αυτής εκδήλωσης ο Δήμαρχος Κιλκίς έλαβε και τα αναμνηστικά δωράκια του από υπαλλήλους του δήμου ως δείγμα της εκτίμησής τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.