Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ορκίζονται οι νέοι τοπικοί άρχοντες του ν. Κιλκίς

Εβδομάδα ορκωμοσιών η ερχόμενη για τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές του τόπου. Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 6.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, θα ορκιστούν τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής Παιονίας, ο νέος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της περιόδου 2014-2019.

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου θα ακολουθήσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στον εμπρόσθιο προαύλιο χώρο του κτιρίου της περιφέρειας (Βασ. Όλγας 198), στις 19.00, η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, του νέου Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου και των υπόλοιπων αιρετών Αντιπεριφερειαρχών, καθώς και των νέων Περιφερειακών Συμβούλων Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ορκωμοσίες της εβδομάδας θα κλείσουν την Παρασκευή 29 Αυγούστου, με αυτήν του νέου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων της περιόδου 2014-2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς στις 7 το απόγευμα.

Καλή δύναμη σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.