Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Θερινού κινηματογράφου Κιλκίς συνέχεια....



Υπογράφει η Πρωτοβουλία εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου
Στις 15 και 16 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία “Η ζωή του Μπράιαν” μια καταπληκτική ταινία των ευφυέστατων Monty Python.

Η Ζωή του Μπράιαν - Life of Brian παρουσιάστηκε στις αίθουσες το 1979. Η υπόθεση αφηγείται την ιστορία του Mπράιαν ο οποίος γεννήθηκε σε ένα στάβλο την ημέρα των Χριστουγέννων, ακριβώς δίπλα στο στάβλο που γεννήθηκε ο Χριστός. Οι Τρεις Μάγοι με τα Δώρα φτάνουν στο στάβλο του και τα αποθέτουν στην ποδιά του, όταν, όμως, το αστέρι προχωρά, καταλαβαίνουν το λάθος τους και παραδίδουν τα δώρα τους στο διπλανό στάβλο. Στη διάρκεια της ζωής του, όλοι νομίζουν πως είναι ο Μεσσίας.

Ο Μπράιαν λοιπόν είναι ένας τύπος που από την πρώτη μέρα που γεννιέται συνεχώς η κοινωνία τον μπερδεύει με τον συνομήλικό του Χριστό και γι' αυτό συνεχώς μπλέκεται σε απίστευτες καταστάσεις!
Ζει μια παράλληλη ζωή με τον Ιησού... χωρίς να το θέλει!

Μια μέρα συμβαίνει μια σύμπτωση στο δρόμο που ο συγκεντρωμένος κόσμος την πέρασε για θαύμα με πρωταγωνιστή τον Μπράιαν, με αποτέλεσμα να τον περάσουν για τον... Μεσσία!
Με τέτοια δίψα που 'χει ο λαός για Μεσσίες ήταν αναπόφευκτο να γίνει κι αυτό!
Ο Μπράιαν όσο κι αν προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους πείσει ότι δεν είναι ο Μεσσίας, δεν έκανε κανένα θαύμα και ότι επρόκειτο για παρεξήγηση, αδυνατεί να αλλάξει τη στάση των... "πιστών" του, οι οποίοι βλέπουν σαν δείγμα μεγαλείου την άρνησή του ότι είναι ο Μεσσίας!

Το πρόβλημα είναι πως εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να τους πείσει πως δεν πρέπει και να... σταυρωθεί κατά λάθος!

Η παράνοια της ψυχολογίας της μάζας σε όλο της το μεγαλείο!
Οι δημιουργοί της ταινίας κοροιδεύουν τους πάντες και τα πάντα, δε δείχνουν έλεος πουθενά και σε κανέναν και αναρωτιέσαι καμιά φορά μήπως όταν δημιουργούσαν την ταινία ήταν κρυμμένοι πίσω από μια κουρτίνα και παρακολουθούσαν τα όσα γίνονται στην Ελλάδα, ειδικά σήμερα!

Η σάτιρα των Monty Python είναι ανελέητη και μοιάζει να γράφτηκε πριν λίγους μήνες ....ενώ το τραγούδι Always look on the bright side of life είναι χαρακτηριστικό της ταινίας και αγαπημένο πολλών γενεών.

Σας περιμένουμε ....... και σας θυμίζουμε ότι υπάρχει αντικείμενο εθελοντικής εργασίας για όσους προσφέρονται (από την τοποθέτηση των καρεκλών έως το καθημερινό πότισμα των φυτών).

Την πρόθεσή σας αυτή μπορείτε να δηλώσετε στα τηλέφωνα 6944 15 21 83, 6977 00 29 22, 6946 59 52 20.

Το προαιρετικό δε αντίτιμο θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε ευκολότερα στις ανάγκες αγοράς των δικαιωμάτων των ταινιών που προβάλλουμε ....

Εννοείται ...πως οι εκπλήξεις είναι μέσα στις προθέσεις μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.