Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωση Οργανώσεων Κιλκίς του ΚΚΕ και ΚΝΕ την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ του νομού Κιλκίς, καλούν την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού, την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης, σε Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της νέας εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.
Οι νεκροί από τις δολοφονικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού έχουν ξεπεράσει τους 300, ενώ ανάμεσα στα θύματα της ισραηλινής κτηνωδίας βρίσκονται ακόμα και μωρά. Όσο κι αν το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι οι επιχειρήσεις επικεντρώνονται στις σήραγγες που χρησιμοποιεί η Χαμάς για τη μεταφορά όπλων και τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ, στην πραγματικότητα τα περισσότερα θύματα είναι άμαχοι, ενώ καταστρέφονται υποδομές που είναι κρίσιμες για την επιβίωση των κατοίκων.

Έχει σημασία να γνωρίζει ο λαός της χώρας, ότι η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού γίνεται με τις «ευλογίες» των ΗΠΑ και της ΕΕ που εξισώνουν το θύτη με το θύμα. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από την τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου των ΗΠΑ με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και τη δήλωση στήριξής του, όσο και από το απαράδεκτο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου το οποίο βάζει στη θέση του κατηγορούμενου τον παλαιστινιακό λαό και το δίκαιο αγώνα του.

Το αίτημα του ΚΚΕ, του εργατικού - λαϊκού κινήματος στην Ελλάδα είναι σαφές: Να σταματήσει τώρα ο βομβαρδισμός και η χερσαία σφαγή του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ. Με την ενωμένη πάλη τους οι λαοί να διώξουν τους κατακτητές από τα παλαιστινιακά εδάφη και να ανατρέψουν την εξουσία των μονοπωλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.