Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η εγκληματικότητα στο ν. Κιλκίς την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από τις απογευματινές ώρες έως τις βραδινές ώρες της 17.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.
Στην επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Κιλκίς, καθώς και του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης, Δοϊράνης και Πολυκάστρου.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 54 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 537 άτομα, εκ των οποίων 220 ημεδαποί και 317 αλλοδαποί, καθώς και 210 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 46 άτομα, εκ των οποίων 28 ημεδαποί και 18 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 16 άτομα, εκ των οποίων 3 ημεδαποί και 13 αλλοδαποί.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

· 4 άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και

· 12 άτομα, για λοιπά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν 1,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα: 

37 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. 

2 παραβάσεις για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων και 

4 παραβάσεις για κατάληψη πεζοδρομίου.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.