Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μια πραγματική γιορτή του Στίβου στο Κιλκίς τα “Kids Ελευθέρια” 2014

Ο στίβος είχε την τιμητική του το Σάββατο 7 Ιουνίου , καθώς το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς διοργάνωσε αγώνες με την επωνυμία «Kids Ελευθέρια», στο ΔΑΚ Κιλκίς , για τους αθλητές και της αθλήτριες των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου (ηλικίας 6-13 ετών) . Ο ιστορικός σύλλογος του Κιλκίς έδωσε την δυνατότητα και σε όλα του τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής να αγωνιστούν , να συμμετέχουν στους αγώνες και να γευτούν τη χαρά της προσπάθειας. Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένοι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και είναι στα πλαίσια της αναπτυξιακής φάσης των μικρών αθλητών -τριών του κάθε συλλόγου.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι προπονήτριες του τμήματος στίβου προετοιμάζουν σταδιακά τα παιδιά, ώστε να είναι έτοιμα σε πλήθος αγωνισμάτων και παράλληλα πολλών τεχνικών κινήσεων. Με τον τρόπο αυτό, όταν θ' ανέβουν κατηγορία, θα μπορούν ν' ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της προπόνησης και συνάμα θα επιτύχουν γρήγορα πολύ καλές επιδόσεις.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τρέξιμο ταχύτητας 30, 50 και 60 μ , άλμα σε μήκος, ρίψη μπάλας , αγώνα αντοχής 600μ και σκυταλοδρομίες σε όλες τις κατηγορίες , Σ' όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια για τη συμμετοχή τους.

Σαφώς και δεν έλειψαν ορισμένες πολύ καλές επιδόσεις, όπως της Μελισσιάς Γεωργιάδου στο άλμα σε μήκος , της Αννας Ισχνοπούλου και του Αλέξ Αλερού στα 60 μ , της Φανής Αβράμογλου στα 600 μ , της Γιώτας Φαρμάκη στα 50 μ , της Μαρίας Ντουμανίδου στην ρίψη μπάλας, και των Κώστα Παπαντωνίου, Κυριάκου Τραπεζίδη, Στέλας Παρασκευά, Βικτορίας Κυριάκου, Εφης Πετρίδου, Δημήτρη Καραμανίδη στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία γονέων στις κερκίδες του σταδίου, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Μετά το τέλος των αγώνων, το τμήμα στίβου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το τμήμα στίβου και οι προπονητές και προπονήτριες των παιδιών έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι για τους αθλητές που γυμνάζουν και προετοιμάζουν σταδιακά για τις μελλοντικές επιτυχίες και διακρίσεις τους. Ευχαριστούμε τους γονείς και εθελοντές που βοήθησαν να γίνουν οι υπέροχοι σημερινοί αγώνες και το το παράρτημα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που κάλυψε με την παροχή πρώτων βοηθειών την προσπάθειά μας ».















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.