Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Σιταριά Παιονίας: Χρειαζόντουσαν ανταλλακτικά γεωργικού μηχανήματος και τα έκλεψαν

Συνελήφθησαν χθες (07.06.2014) το πρωί, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 30 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι νωρίτερα την ίδια ημέρα στη Σιταριά Παιονίας Κιλκίς, αφαίρεσαν από το στάβλο ενός 41χρονου, 40 μεταλλικά γρανάζια και μαντέμια γεωργικού μηχανήματος, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και αξιοποίησης πληροφοριών, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 41χρονο.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.