Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ κλασικού αθλητισμού δημοτικών σχολείων ν. Κιλκίς

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Κλασικού Αθλητισμού που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων(Ο.Ε.Σ.Α ) Ν. Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς.
Οι αγώνες έγιναν στις 11 Ιουνίου 2014 και συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Ν.Κιλκίς. Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς .

Η Ο.Ε.Σ.Α Ν.Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής, ευχαριστούν  θερμά τον Δήμο Κιλκίς, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς για τη συνεργασία, όπως ευχαριστούν τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν, τους υπεύθυνους γηπέδων, τους καθηγητές Φυσ.Αγωγής που συμμετείχαν στην Αγωνόδικο Επιτροπή των Αγώνων για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων στίβου, καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νομού μας που πάντα είναι κοντά μας.

Οι αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων Ν.Κιλκίς έγιναν στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου μοντέλου Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ για τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όπου βασική επιδίωξή, είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που παίρνουν μέρος, να αποκομίσουν μέσω του αθλητισμού τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.

Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι μαθητές-μαθήτριες που συμμετείχαν πρωτοστάτησαν σε θέματα αθλητικού ήθους και «ευ αγωνίζεσθαι», υπηρετώντας έτσι το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» να προκύψουν οι αυριανοί σωστοί αθλητές.

Μετά τους αγώνες, σε όλους τους νικητές μαθητές/τριες των αγωνισμάτων στίβου απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.