Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Συνέλαβαν 4 άτομα με 3400 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (17.06.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, τρεις ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 49, 53 και 56 ετών και ένας ημεδαπός άνδρας 56 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν αρχικά η 49χρονη και η 53χρονη, οι οποίες κατείχαν σε πάγκο και διέθεσαν προς πώληση στον 56χρονο 30 πακέτα λαθραίων τσιγάρων έναντι χρηματικού ποσού.

Στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκαν τα ανωτέρω πακέτα τσιγάρων, ενώ στον πάγκο των ανωτέρω γυναικών βρέθηκαν 369 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Επιπρόσθετα, στο σημείο εντοπίστηκε μία 56χρονη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτήν βρέθηκαν 190 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Ακολούθως, σε έρευνα αποθήκης από την οποία οι προαναφερόμενες προμηθεύονταν τα λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν επιπλέον 2.830 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 3.419 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων, τα οποία θα αποσταλούν στο Ά Τελωνείο Θεσσαλονίκης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων γυναικών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 771,55 Ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου