Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στη δημοτική ενότητα Πικρολίμνης ο Τουτουντζίδης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Τουτουντζίδη
Σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης και συγκεκριμένα σε Παλιό Αγιονέρι, Μικρόκαμπο, Μαυρονέρι και ανω Αποστόλους περιόδευσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χριστόφορος Τουτουντζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιορδανίδου – Ποζίδου Κούλα, Παπαδόπουλος Γιάννης, Παυλίδης Ιωσήφ και Σπίγκος Χρήστος που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω».

Το ζήτημα που αναδείχθηκε είναι η γραφειοκρατία που μαστίζει τις διαδικασίες που διέπουν την λειτουργία της Περιφέρειας. Το συγκεκριμένο θέμα επισημάνθηκε και από τον επικεφαλής περιφερειάρχη Μάρκο Μπόλαρη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Κιλκίς. Βασικός στόχος του συνδυασμού είναι η ενοποίηση της λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας ώστε να δρουν ως ενιαίος οργανισμός. 

Για την επίτευξη του θα επιδιωχθεί η οργάνωση της ηλεκτρονικής υποδομής ώστε να προσφέρει υπηρεσίες που θα είναι φιλικές προς τον πολίτη και ελκυστικές προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Αναμενόμενο αποτέλεσμα είναι ο σύντμηση του χρόνου της ανταπόκρισης της Περιφέρειας στα υποβαλλόμενα αιτήματα καθώς και η καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς, αδράνειας ή αναποτελεσματικότητας των υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.