Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Στο παζάρι του Κιλκίς ο Τζιτζικώστας

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Την πόλη του Κιλκίς επισέφθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 4 Μαϊου, μία μέρα πριν την κεντρική του ομιλία.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιο και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ανδρέα Βεργίδη, Παύλο Θωμαϊδη, Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδα Τζαβέλα και τον Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο, επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα του Κιλκίς και τη λαίκη Αγορά.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Περικλής Κολότσιος είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από πλευράς συνδικαλιστικών στελεχών μικροπωλητών τις ενστάσεις τους για τις πρόσφατες κυβερνητικές νομοθετικές πρωτοβουλίες που τους αφορούν.

Τόσο στη λαίκη αγορά της πόλης , όσο και στα εμπορικά καταστήματα ο κόσμος αγκαλιαζε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη.

«Απόστολε κράτα γερά»

«Όλοι μαζί θα λεγόμαστε Αντάρτες στο τέλος των εκλογών»

«Εσύ ξέρεις τα προβλήματα μας, ξέρεις τον τόπο μας.»

Ήταν φράσεις που ακούστηκαν από τα χείλη πολιτών και μικροπωλητών κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη πόλη του Κιλκίς.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κάλεσαν τους δημότες να παρευβρεθούν στην Κεντρική του ομιλία για να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενέσταρα τα προβλήματα που υπάρχουν και να βρουν λύσεις μάζι

«Με το Μαζί βρισκουμε λύση, με την αδιαφορία όχι» τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η αγάπη του κόσμου στον Απόστολο Τζιτζικώστα ήταν τόσο αφοπλιστική και στα λόγια και στις πράξεις. Θερμές χειραψίες και ενθαρρυντικά λόγια που ακούστηκαν , ενώ πολλοί από τους Κιλκισιώτες απευθυνόμενοι στον υποψήφιο Περιφερειάρχη έλεγαν:

«Τον Γιατρό και τα μάτια σου Απόστολε»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου