Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Π. Κολότσιου στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Η Αλληλεγγύη δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι και η ψυχή μας, η απόλυτη ιδεολογική μας ταυτότητα. Αντιμετωπίζουμε την Κοινωνία όχι ως πεδίο αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων, αλλά ως ευκαιρία να αναδείξουμε την ανθρωπιά ως κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής μας στη διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων, στην αντιμετώπιση των ανισοτήτων, στην επούλωση πληγών. Στο πλαίσιο αυτό η διαρκής και αναβαθμισμένη στήριξη της λειτουργίας του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς δεν αποτελεί απλά δέσμευση για εμάς. Αλλά οδηγό ζωής.» Στις δηλώσεις αυτές προέβη ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη», υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος κατά την επίσκεψή του, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 17 Απριλίου, μαζί με στελέχη του συνδυασμού, στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Ο κ. Κολότσιος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για το κοινωνικό έργο που επιτελείται και να συνομιλήσει επί μακρόν με τους ωφελούμενους και τα στελέχη του Κέντρου για όλα τα θέματα και τις δυνατότητες αναβάθμισης της λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό δεσμεύτηκε μάλιστα σε διαρκή και μόνιμη επικοινωνία με τη νέα διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.