Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Τα Ελληνικά τρένα βγαίνουν και πάλι εκτός συνόρων από τις 10 Μαΐου 2014

Η νέα αναπτυξιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τις συγκοινωνίες. Μια νέα εποχή ξεκινά από τις 10 Μαΐου όπου θεσπίζεται η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής ανοίγοντας τις «πύλες» προς τα Βαλκάνια με καθημερινά επιβατικά σιδηροδρομικά δρομολόγια προς Σκόπια - Βελιγράδι αλλά και Σόφια με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά εισιτήρια.
Με στόχο την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού αλλά και τους τακτικούς μετακινούμενους φοιτητές, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θέτει σε λειτουργία και πάλι τα δρομολόγια που διακόπηκαν το 2011. Η σύζευξη αυτή επαναφέρει και εδραιώνει τα διεθνή δρομολόγια σε επιχειρηματική πλέον βάση και με στόχο η προσφορά ανταγωνιστικών υπηρεσιών με κέντρο την Θεσσαλονίκη και προς όλες τις πρωτεύουσες των Βαλκανίων και μέσω αυτών με ανταπόκριση συνδέεται σιδηροδρομικά την Ελλάδα με την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη.

Η διαδρομή προς Θεσσαλονίκη –Ειδομένη - Σκόπια - Βελιγράδι

Το δρομολόγιο θα ξεκινά περίπου στις 16:00 το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη και θα φτάνει στα Σκόπια στις 19:55 το βράδυ (τοπική ώρα). Από τα Σκόπια θα αναχωρεί σε 15 λεπτά και θα φτάνει στο Βελιγράδι στις 5 και μισή το πρωί.

Από το Βελιγράδι το τρένο θα φεύγει στις 18:45 το απόγευμα και θα φτάνει στα Σκόπια στις 05 00 το πρωί. Από κει θα αναχωρεί στις 05:15 και θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη στις 11:17 το πρωί (τοπική ώρα).

Οπότε με την έλευση στο Ελληνικό έδαφος (περίπου γύρω στις 10:00 είσοδο ) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ειδομένης και Πολυκάστρου ως προαστιακός για την μετάβαση τους προς την Θεσσαλονίκη .Με την αναχώρηση 16:00 θα επιστρέφουν στην περιοχή μας και μικρό κόμιστρο.


Πηγή άρθρου : Ημερησία
Διασκευή επιμέλεια : idomeni web team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.