Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Συνάντηση εργασίας Χ. Γκουντενούδη με Δ.Ε.Υ.Α. Παιονίας’

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Παιονία Ισχυρή
"Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Παιονία Ισχυρή" κ. Χρήστος Γκουντενούδης είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Παιονίας (Δ.Ε.Υ.Α.Π.) κ.Ιορδάνη Τσιτουρίδη και το Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης κ. Γιώργο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του για θέματα του Δήμου.

Οι δύο αναφέρθηκαν στην οικονομική κατάσταση της επιχείρησης και εστίασαν σε περιπτώσεις δυστοκίας δημοτών να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς ύδρευσης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ως μείζον θέμα που απασχολεί έντονα τη Δ.Ε.Υ.Α. Π. αξιολόγησαν την έλλειψη προσωπικού η οποία και δυσχεραίνει το έργο της επιχείρησης.

Τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Π. ενημέρωσαν συνολικά τον υποψήφιο Δήμαρχο Παιονίας πάνω σε ζητήματα ποιότητας και επάρκειας νερού καθώς και για τα έργα του αποχετευτικού δικτύου που θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Το θέμα της διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού είναι πολύ σοβαρή υπόθεση . Χρειάζεται προσοχή και υπεύθυνους χειρισμούς’’ σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκουντενούδης και προσέθεσε ότι υποχρέωση του Δήμου είναι να παρέχει σε άφθονη ποσότητα και άριστη ποιότητα το αγαθό του νερού στους δημότες.

Ο κ. Γκουντενούδης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα περιστατικά αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών ύδρευσης και ξεδίπλωσε τις προθέσεις του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ ως αυριανή Δημοτική Αρχή για το θέμα αυτό. ‘’Σκεπτόμαστε πολύ σοβαρά να επανεξετάσουμε την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης και να θέσουμε κοινωνικά κριτήρια για πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν οικονομικές αντοχές. Είναι καιρός πια ο Δήμος Παιονίας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και μεγαλύτερη αλληλεγγύη στους πάσχοντες συνδημότες μας’’ τόνισε κατά την επικοινωνία του με τα ηγετικά στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Π. ο κ. Γκουντενούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου