Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Δ. Σισμανίδη με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Δελτίο τύπου Δ. Σισμανίδη
Με μεγάλη θέρμη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φίλοι που στηρίζουν ενεργά τη νέα Δημοτική Παράταξη που έχει συγκροτηθεί.

Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, κυριάρχησε πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας.

Ο κ. Σισμανίδης καλωσόρισε εγκάρδια τους υποψηφίους και θεώρησε χρέος του να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και για τη συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συνδυασμό.

Υπογράμμισε ιδιαίτερα την αξία της σύνθεσης και του πλουραλισμού ως στοιχεία ενδυνάμωσης της δημοκρατικής έκφρασης του ψηφοδελτίου όπως και την πολύ θετική συγκυρία συνύπαρξης νέων ανθρώπων που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και στελεχών που έχουν αποκτήσει χρήσιμη εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή τους με τα κοινά. Ο συνδυασμός αυτός είναι βέβαιο ότι μπορεί να παράξει εκπληκτικά αποτελέσματα προς όφελος του διευρυμένου Δήμου Κιλκίς και της τοπικής κοινωνίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς έκανε ιδιαίτερη μνεία στις προτεραιότητες που θέτει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή.

"Η κοινωνική συνοχή - αλληλεγγύη και η αντιμετώπιση της καθημερινότητας είναι οι τομείς στους οποίους θα δώσουμε ειδική βαρύτητα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε τον αναπτυξιακό σχεδιασμό. Θα διεκδικήσουμε τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας και οι συμπολίτες μας γιατί έχουμε οργάνωση, ικανότητα σχεδιασμού, ετοιμότητα και μελετητική ωριμότητα" τόνισε ο κ. Σισμανίδης.

Μεταφέροντας την πολύτιμη εμπειρία του από τη διαρκή τριβή με τα θεσμικά αιτήματα αλλά και με τα πρακτικά θέματα της αυτοδιοίκησης σημείωσε ότι τίποτε δε χαρίζεται σε κανέναν χωρίς κόπο και αγώνα.’’ Θα κερδίσουμε τη μάχη στο Κιλκίς με το σπαθί μας, με τις ικανότητες μας με την εντιμότητά μας και θα κάνουμε υπερήφανους όσους μας εμπιστευθούν τις τύχες αυτού του Δήμου’’.

Ο κ. Σισμανίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις νικηφόρες επιδόσεις του Δημοτικού Συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές ενώ ζήτησε από τους υποψηφίους να έχουν μεταξύ τους σύμπνοια, ομόνοια και αγάπη. Ευχήθηκε, τέλος, καλή δύναμη στους υποψηφίους στον αγώνα για τη συλλογική νίκη, για την ουσιαστική νίκη του Δήμου Κιλκίς και των δημοτών του.

Σας επισυνάπτονται φωτογραφίες από τη συνάντηση του Δημοτικού Συνδυασμού.

Διεύθυνση εκλογικού κέντρου – Επικοινωνία
Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη βρίσκεται στο Κιλκίς επί της οδού Λέκκα 1.
Τηλ. επικοινωνίας και fax 23410 75440.
e- mail sismanidis@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.