Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Απεργία συγκέντρωση και πορεία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Εκτελεστική Γραμματεία Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Στη Διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς που έγινε την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στα γραφεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς με θέμα την καλύτερη οργάνωση των απεργιακών-αγωνιστικών κινητοποιήσεων που έχουν αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε απάντηση στην συγκυβέρνηση που συνεχίζει την πολιτική διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Παιδείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,για να προετοιμαστεί η μαζική συμμετοχή αλλά και να ακουστούν οι προτάσεις των εργαζομένων για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ιδιαίτερα λόγω της λήξης της διαθεσιμότητας των Σχολικών Φυλάκων.

-Για την καλύτερη και μαζικότερη συμμετοχή στην 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που καταργεί δεκάδες Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου και προωθεί την εφαρμογή νέου συστήματος «αξιολόγησης» των Δημοσίων Υπαλλήλων που και τα δύο οδηγούν στην απόλυση χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.

- Για την πραγματοποίηση 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 13 και 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, με στόχο την κλιμάκωση και την επόμενη εβδομάδα, καθώς στις 22 Μαρτίου 2014 είναι η καταληκτική ημερομηνία της διαθεσιμότητας των Σχολικών Φυλάκων και Εκπαιδευτικών.

Αποφασίσαμε

Να στηρίξουμε και να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν τα σωματεία τις προηγούμενες ημέρες για την καλύτερη και μαζικότερη συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση της 13 και 14 Μαρτίου 2014 καθώς και την προετοιμασία των εργαζομένων για περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Τη διοργάνωση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ την Πέμπτη 13 Μαρτίου και ώρα 10.30 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.