Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες Πετοσφαίρισης μαθητών–τριών Λυκείων Ν.Κιλκίς»

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες Πετοσφαίρισης μαθητών –τριών Λυκείων Ν.Κιλκίς» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Λυκείων Ν.Κιλκίς.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 21/2/2014 έως 5/3/2014 σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας που διέθεσαν το ΔΑΚ Κιλκίς και το ΔΑΚ Αξιούπολης αντίστοιχα.

Η Ο.Ε.Σ.Α Ν.Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρει τους μαθητές –μαθήτριες Λυκείων Ν.Κιλκίς για τη συμμετοχή τους στους «Αγώνες Πετοσφαίρισης μαθητών-τριών Λυκείων σχ.έτους 2013-14.»

Η Ο.Ε.Σ.Α Ν.Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής, ευχαριστούν επίσης θερμά τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας για τη συνεργασία τους, όπως ευχαριστούν και τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν, τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους, που συνέβαλε τα μέγιστα στη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι τελικοί αγώνες έγιναν στο ΔΑΚ Κιλκίς στις 5/3/2014 και πρωταθλήτριες ομάδες για το σχολ.έτος 2013-14 αναδείχθηκαν στις μαθήτριες:

το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς ( 2ο ΓΕΛ Κιλκίς - 1ο ΓΕΛ Κιλκίς 2 - 0 σετ)

και στους μαθητές :

το ΓΕΛ Πολυκάστρου ( ΓΕΛ Πολυκάστρου – ΓΕΛ Χέρσου 2 – 0 σετ).


Μετά τους αγώνες, έγιναν οι απονομές των μαθητών και μαθητριών και απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος μαθητών –τριών και έκανε απονομή κυπέλων και μεταλλίων στους νικητές-τριες και συμμετέχοντες μαθητές ,ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Κωνσταντινίδης .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.