Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Στηρίζω τους Αστυνομικούς για την ασφάλεια των πολιτών, λέει ο Τονικίδης

Με την ηγεσία της Αστυνομίας στο Κιλκίς και τους συνδικαλιστές αστυνομικούς συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, επικεφαλής της παράταξης «Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ», συνοδευόμενος από συνεργάτες του.
Ο κ. Τονικίδης συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Θωμά Σάνδρου, τον οποίο και διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Κιλκίς θα βρεθεί στο πλευρό της Αστυνομίας, με στόχο την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες, και θα στηρίξει το έργο της, καλύπτοντας ακόμη και τα όποια κενά και τις αδυναμίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

«Θα οικοδομήσουμε μια νέα σχέση συνεργασίας. Ο Δήμος μπορεί και οφείλει να βοηθήσει το έργο των αστυνομικών. Για εμάς είναι αδιανόητο να ακούμε πως ακινητοποιούνται περιπολικά γιατί δεν συντηρούνται ή δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και να μην βρίσκει ο Δήμος Κιλκίς τρόπους και λύσεις», τόνισε ο κ. Τονικίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος έθεσε στον Αστυνομικό Διευθυντή και τα ζητήματα ελέγχου των καταστημάτων και των επαγγελματιών, που πρέπει να γίνονται μέσα στο πνεύμα της τεράστιας οικονομικής πίεσης που υφίστανται οι επαγγελματίες, ενώ χαρακτήρισε θεσμικά απαράδεκτο να απασχολείται η Αστυνομία με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων μιας ιδιωτικής εταιρείας, όπως είναι η ΑΕΠΙ.

Ουσιαστικός ήταν ο διάλογος με τον Αστυνομικό Διευθυντή καθώς και την πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Ν. Κιλκίς Γεωργία Τσελέκη, καταγράφοντας όλα τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος περιόδευσε σε όλους τους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μίλησε με τους εργαζόμενους στην υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.