Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Τονικίδη με τους επενδυτές της περιοχής Νέας Σάντας - Παντελεήμονα

Την πρωταρχική θέση στην πολιτική της δημοτικής διοίκησης για την προστασία και την υποβοήθηση των επενδύσεων με την αύξηση των θέσεων εργασίας για την συνολική ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επενδυτές της Βιομηχανικής Περιοχής Νέας Σάντας – Παντελεήμονα ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Τονικίδης σε γεύμα εργασίας που παρέθεσαν προς τιμήν του οι επενδυτές της περιοχής την περασμένη Παρασκευή.
Ο κ. Τονικίδης συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» προσεκλήθη σε φιλικό γεύμα εργασίας όπου οι επενδυτές εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Υποψηφίου Δημάρχου δοθείσης της άριστης συνεργασίας και της αποτελεσματικότητας της υπ’ αυτόν διοίκησης του Επιμελητηρίου στην προώθηση και επίλυση κατά καιρούς ζητημάτων που ανέκυψαν με την επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στο διάλογο που αναπτύχθηκε ο κ. Τονικίδης παρουσίασε τις βασικές πτυχές του αναπτυξιακού του προγράμματος που θα βασίζεται στη συνεχή και σε θεσμική βάση εδραιωμένη διαβούλευση με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για την διευκόλυνση της λειτουργίας των υφισταμένων μονάδων αλλά και τόνωση των επενδύσεων που εγγυώνται τη διασφάλιση – αύξηση των θέσεων εργασίας.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη στο Κιλκίς και για νέες θέσεις εργασίας αν δεν έχουμε ως δημοτική διοίκηση συγκεκριμένη πολιτική και αδιάπτωτο ενδιαφέρον που θα εκφράζεται με συνεχή υποστήριξη της επενδυτικής δράσης. Κι αν αυτά ίσχυαν και προ της κρίσης, σήμερα η προστασία και η αύξηση των θέσεων εργασίας στον κλάδο της μεταποίησης αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κάθε δημοτικής διοίκησης που σέβεται τους δημότες της» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τονικίδης.

Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες, χωρίς να εισέλθουν σε επιμέρους ζητήματα, εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο ευχόμενοι καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα. Να σημειωθεί ότι εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη μαζί τους όπου και θα συζητήσουν εξειδικευμένα θέματα και προβλήματα της επενδυτικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Την ίδια ημέρα είχε προγραμματιστεί συνάντηση του κ. Τονικίδη με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, η οποία αναβλήθηκε λόγω εκτάκτου κωλύματος της διοίκησης.

Η συνάντηση θα γίνει εντός των προσεχών ημερών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.