Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη υποψήφιας Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Πολίτες Μπροστά’’ κ. Νιόβης Παυλίδου στο Κιλκίς την Παρασκευή 21-03-2014

Στο πλαίσιο της περιοδείας της σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Πολίτες Μπροστά" κ. Νιόβη Παυλίδου επισκέπτεται για πρώτη φορά το Νομό μας , την Παρασκευή 21-03-2014 όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και πολίτες.
Η επίσκεψη αυτή αποτελεί τον πρώτο κύκλο συναντήσεων της υποψήφιας Περιφερειάρχη στο Κιλκίς στο πλαίσιο της κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού προγράμματος για την Περιφέρεια.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Νομό μας θα επισκεφτεί στις 11.00 το οινοποιείο Τάτση στη Γουμένισσα Κιλκίς, στις 11.30 το οινοποιείο Αϊδαρίνη στη Γουμένισσα Κιλκίς, στις 12.00 το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, στις 12.30 τη γαλακτοβιομηχανία ΛΥΚΑΣ στο Βαφειοχώρι Κιλκίς, στις 13.00 τη γαλακτοβιομηχανία ΚΟΥΚΑΚΗ στους Κ. Αποστόλους Κιλκίς ενώ στις 13.30 το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κιλκίς όπου και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Παύλο Τονικίδη.

Στη συνέχεια στις 14.00 η Υποψήφια Περιφερειάρχης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. του νομού Κιλκίς στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου