Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο δικός μας Χάρης Μωσαΐδης στο The Voice of Greece


Καλή επιτυχία Χάρη

2 σχόλια:

  1. Χαίρομαι για τον Χάρη τον Μωσαίδη ,που αναγνωρίζεται η δουλειά του και του ανοίγονται νέοι δρόμοι για να ανοίξει τα φτερά του,μπράβο παιδίμου, άλλωστε τα ποντιόπουλα έχουν δυναμικές
    και το αποδεικνύουν ,μα πραγματικά πιο πολύ χαίρομαι για αυτή τη μάνα την Αγγλίδα που τύφλα να'χουν οι πόντιες μάνες ,που χρόνια τώρα έδωσε την ψυχή της ,ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε ένα δικό της προσωπικό αγώνα ,για να αναθρέψει τα παιδιά της και να τους συμπαρασταθεί για να βρούν τον δρόμο τους. Να'σαι γερή Μιράντα και να βλέπεις πάντα τέτοιες χαρές.Θεοδώρα Παπαδοπούλου ,η μαμά της Λαμπρινής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένομεν όλοι την απόφαση του αυτοκράτορος των Αυτοδιοικητικών ,για να δούμε τι θα απογίνει στο βιλαέτι (δήμος Κιλκίς). Θα κατέλθει, θα ανέλθει ,αυτός είναι ο προβληματισμός μας, και όχι το γίγνεσθαι του τόπου.Οι δυνατές φωνές των νέων ανθρώπων που έχουν όραμα,πάθος ,αγνότητα και δύναμη για διεκδικήσεις ,δεν φτάνουν μέχρι τα αυτιά μου.Τι γίνεται εγώ νομίζω, ότι στο Κιλκίς , έχουμε πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό ,που μπορεί να δώσει ώθηση στην έννοια Αυτοδιοίκηση ,με σεβασμό ,γνώση ,άποψη και δουλειά. Ενεργοί πολίτες του Κιλκίς,τολμήστε,βγείτε μπροστά και ταράξτε τα λιμνάζοντα ύδατα ,με άποψη καιθέσεις,ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.