Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Α΄Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους

Ο πρώτος Πανελλαδικός Διαγωνισμός μαθητικών ταινιών μικρού μήκους με θέμα την ίδια την ταυτότητα των εφήβων είναι γεγονός! Κάθε μαθητική ομάδα, που θα πρέπει να απαρτίζεται από πέντε τουλάχιστον μαθητές, θα αποτυπώσει σε βίντεο ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της. Αυτό που αναζητά ο Διαγωνισμός είναι η φρέσκια, ξεχωριστή, κριτική ματιά των νέων παιδιών στην καθημερινότητά τους και η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Βίντεο πρωτότυπα, αστεία, σοβαρά, δημιουργικά, που θα καταγράψουν το αποτύπωμα της σημερινής νέας γενιάς, θα δώσουν μια αυθεντική εικόνα της σημερινής εποχής. Αυτή θα αποτελέσει κομμάτι της μνήμης για τις μελλοντικές γενιές – μια και τα βίντεο αυτά θα είναι τα εκθέματα ενός εικονικού Βιντεομουσείου.

Τα βίντεο πρέπει να σταλούν μέχρι τις 28 Απριλίου στον ΚΑΡΠΟ (Κέντρο Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης) διοργανωτή του Α ΄Πανελλήνιου Διαγωνισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και τη συνεργασία της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης.

Τα 10 καλύτερα βίντεο θα βραβευτούν, θα προβληθούν σε ειδική τελετή και στο δίκτυο της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του ΚΑΡΠΟΥ (www.karposontheweb.org), την ιστοσελίδα της Εκπαιδευτικής Tηλεόρασης (http://blogs.sch.gr/dertv/) και στα τηλέφωνα 210-6850445 και 697404003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.