Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ομαδική Έκθεση μελών ΣΚΕΤΒΕ στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ομαδική έκθεση 35 εικαστικών, μελών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ), θα φιλοξενήσει στον χώρο της η Μακεδονική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 19:30 στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού".

Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία του ΣΚΕΤΒΕ με την ΤΕΧΝΗ, η οποία αποσκοπεί στο να γνωρίσει στο κοινό του Κιλκίς ένα σημαντικό μέρος της τρέχουσας εικαστικής έκφρασης στη Βόρειο Ελλάδα.

Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και κατασκευές από τους παρακάτω εικαστικούς:

DIETRICH LORRAINE, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΦΗ, ΑΜΠΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΚΥ, ΒΥΖΟΒIΤΟΥ ΦΡΟΣΣΩ, ΒΟΥΡΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΒΟΥΤΣΑ ΚΩΣΤΑ, ΔΑΒΡΑΒΟΥ ΒΑΛΛΙΑ, ΔΡΑΓΑ ΑΔΑΜ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΩΤΗΡΗ, ΖΟΓΛΟΠΙΤΗ ΦΩΝΗ, ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΟΥ-ΜΠΑΚΑ ΑΛΙΚΗ, ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΟΛΑΞΙΖΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΝΙΚΟ, ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ, ΚΥΡΙΑΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΛΙΑΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΑΒΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΑΝΟΥΣΗ ΙΟΥΛΙΑ, ΜΠΕΝΤΙΛΑ ΝΙΚΟ, ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΣΟΥΛΗ, ΝΑΤΣΗ ΚΛΕΙΩ, ΝΤΟΚΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ, ΞΥΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕΡΔΙΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΕΤΑΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΘΕΑΝΩ, ΣΤΑΥΡΕΒΑ ΧΡΥΣΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟ, ΤΖΕΝΑΝΙΔΟΥ ΤΑΡΣΗ, ΧΑΜΙΔΙΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΝΙΚΟ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΧΑΡΗ.

Διάρκεια έκθεσης: Από Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου έως Σάββατο 1 Μαρτίου.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10π.μ.-12μ και 4-8μ.μ. Σάββατο 10π.μ.-4μ.μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.