Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ήττα από το πουθενά για τον Κιλκισιακό

Ο Κιλκισιακός γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από τον Αγροτικό Αστέρα για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Έτσι μετρά είκοσι βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση της κατάταξης.
Οι παίκτες του Γιάννη Ζαπρόπουλου ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, όμως μια αδράνεια στο 52' έφερε το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Λαζαρίδη.

Ο Παντελιάδης στο 34' και Καρανδρέας δύο λεπτά αργότερα είχαν τις καλές ευκαιρίες για τον Κιλκισιακό στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξουν το σκορ, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα Ταταρίδη.

Στο 63' ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γεωργιάδη. Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος έκανε ακόμη πιο επθετική την ομάδα του, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν μαζική άμυνα. Στο 85' ο Σωτήρης Μπιτζικόπουλος έφτασε μια ανάσα από το 1-1 όμως το πλασέ του 18χρονου επιθετικού πέρασε έξω.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης (55' Σαβελίδης), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Μάντζιος, Αμανατίδης, Ηλιόπουλος (64' Αϊβαζίδης), Λογγινίδης, Καρανδρέας, Παντελιάδης, Μπελίτσας (84' Μπιτζικόπουλος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.