Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψαν την πίτα τους οι αρτοποιοί του ν. Κιλκίς

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014 δόθηκε δεξίωση με αφορμή την καθιερωμένη ετήσια κοπή βασιλόπιτας της Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς στο Πολύκαστρο (στο κέντρο Πεινακοθήκη) και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Η συνάντηση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από πλευράς οργάνωσης ,παρουσίας και ενδιαφέροντος των προσκεκλημένων, ενώ την άρτια οργάνωση και φιλοξενία ανέλαβε η διοίκηση της Συντεχνίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Ο.Α.Ε. Κος Μούσιος Μιχάλης, ο Αντιπεριφερειαρχης Κιλκίς Κος Γκουντενούδης Χρήστος, ο προιστάμενος Δ/νσης Ανάπτυξης Κος Σωτηριάδης Παντελής (τμήμα Εμπορίου), ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κος Τονικίδης Παύλος και ο Σύμβουλος της ΟΑΕ Μποχωρίδης Ιωάννης

Ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς Κος Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος αφού απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΟΑΕ Κο Μούσιο, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους συναδέλφους για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ Κος Τονικίδης Παύλος εκδηλώνοντας την υποστήριξη και συμπαράστασή του σε θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς , θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους και συνεργάτες που με την παρουσία τους τίμησαν την ετήσια κοπή βασιλόπιτας.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η Βασιλόπιτα και τα βασιλοπιτάκια ήταν προσφορά από το Αρτοποιείο του Κου Τσανασίδη Χρήστου.

Οι Τυχεροί από την κοπή της πίτας ήταν ο Προιστάμενος της Δ./νσης Ανάπτυξης (τμήμα εμπορίου) Κος Σωτηριάδης και ο Αρτοποιός από την Τέρπυλο Κος Αλπανίδης Κων/νος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.