Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γιορτή Αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς – Βασιλόπιτα και βραβεύσεις

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο παρουσία των αθλητών , προπονητών εφόρων του τμήματος, αλλά και αρκετών γονέων των αθλητών , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του δήμου Κιλκίς η εκδήλωση της γιορτής του αθλητισμού και της κοπής της βασιλόπιτας του ΓΑΣ Κιλκίς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κιλκίς Παύλος Τονικίδης η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνα Γιαννακούλα -Ζιούτα, ο Περιφερειακός Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς Βούλα Ποζίδου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με παιδαγωγικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των μικρών αθλητών και αθλητριών, που παρουσίασαν οι προπονήτριες των ακαδημιών του Στίβου που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Στις ομιλίες των εκπροσώπων της Πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης τονίστηκε ιδιαίτερα ο κυρίαρχος ρόλος του ΓΑΣ Κιλκίς στον τοπικό Αθλητισμό και στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και δόθηκαν ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στη συνέχεια.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών του συλλόγου για το 2013. Βραβεύτηκαν οι Πανελληνιονίκες του Στίβου Σωτηρία Καζαντζίδου, Ευρυδίκη Ασημακίδου, Ελένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Σαββίδου, Παύλος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Βαφειάδης

Βραβεία δόθηκαν στον προπονητή της Πάλης Γεώργιο Παπαθανασιάδη για την πολύχρονη προσφορά του στον ΓΑΣ Κιλκίς & στην γονέα κα Εύη Παυλίδου στο πρόσωπο της οποίας τιμήθηκαν όλοι οι γονείς των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον βουλευτή κ. Γεώργιο Γεωργαντά , τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Παύλο Τονικίδη, την Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνα Γιαννακούλα -Ζιούτα και στον εκπαιδευτικό κ. Αναστάσιο Καζαντζίδη για την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στον αθλητισμό του Κιλκίς και του ΓΑΣ Κιλκίς .

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο οποίοι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία που συλλόγου σε όλα τα τμήματα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, υπογράμμισε την βαρύτητα που δίνει ο ΓΑΣΚ στα τμήματα υποδομής, από όπου ήδη άρχισαν να αναδεικνύονται πολλά νέα ταλέντα και ζήτησε από την επίσημη Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στη νεολαία το κλειστό προπονητήριο, αλλά και να προχωρήσει άμεσα ο εξοπλισμός με όργανα του σταδίου του Κιλκίς ώστε να μπορούν να γίνονται επίσημοι αγώνες.

Στο κλείσιμο της γιορτής έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου και μοιράστηκαν βασιλόπιτες σε όλους τους παρευρισκόμενους με το “φλουρί” να πέφτει στο κομμάτι των αθλητών.

Οι τυχεροί αριθμοί των λαχείων που κληρώθηκαν ήταν κατά σειρά :
3716, 2588, 3697, 2775, 0042, 2679, 3682, 1080 και 0728











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.