Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αυτοί κέρδισαν στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό του Δήμου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών: “Δημιουργία & Ανάκτηση Κοινοχρήστων και Κοινωφελών Χώρων και Ανάδειξη Μετώπων -οδών και κόμβων- στην αστική περιοχή του Δήμου Κιλκίς”, που προκήρυξε στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς και διοργάνωσε σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Ν. Κιλκίς και τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Υπομηχανικών Τεχνολόγων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Κιλκίς.

Αναλυτικότερα:

-Απονομή τριών (3) ισότιμων βραβείων στους:
1. Η μελέτη - συμμετοχή με κωδικό 00102007GG. Ομάδα: Γλύκα Φιλία, Γεωργούλη Δανάη.

2. Η μελέτη - συμμετοχή με κωδικό 81828384ΕΕ. Ομάδα: Θεοδωρίδου Ιφιγένεια, Χριστοδούλου Αικατερίνη, σύμβουλοι: Λεωνιδάκη Κωνσταντίνα, Παπακυριακού Αγλαΐα.

3. Η μελέτη- συμμετοχή με κωδικό GG59325088. Ομάδα: Γεωργιάδου Ελένη, Σωφρονίδης Γεώργιος, συνεργάτης: Γκούμας Ανδρέας.

-Απονομή τριών (3) εύφημων μνειών στους:
1. Η μελέτη -συμμετοχή με κωδικό 13030307VE, Αποστόλου Ευαγγελία.

2. Η μελέτη -συμμετοχή με κωδικό 00998877ΑΖ. Ομάδα Κουντουράς Παναγιώτης, Δίτσα Λήδα, Μαλεφάκης Παναγιώτης, Σταματίου Δήμητρα.

3. Η μελέτη -συμμετοχή με κωδικό 84937261ΑΤ. Ομάδα: Τζάννες Μαρίνα-Ιώ, Ανδρονικίδου Ευαγγελία.

Θα ακολουθήσει έκθεση των προτάσεων και εκδήλωση απονομής των παραπάνω βραβείων και εύφημων μνειών στην πόλη του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.