Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Την βασιλόπιτά τους κόβουν οι Έφεδροι Αξιωματικοί νομού Κιλκίς

Φωτογραφία αρχείου
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εφἐδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς προσκαλεί τους Εφἐδρους Αξιωματικούς & Φίλους τους στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του, που θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς την ΚΥΡΙΑΚΗ 12η Ιανουαρίου 12:00 και ώρα 11:00.
Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να τιμηθούν :

Ο ΠΑΝΩΣΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΛΙΤΣΟΙΙΟΥΛΟΣ για τον καθημερνό πνευματικό αγώνα στο πλευρό των συνανθρώπων του.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟς ε.α. Κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του στην Νεολαία και την κοινωνία της Γενἐτειρας του Αξιούπολης.

Ο Κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ για την μακροχρόνια κοινωνική πολιτιστική συμβολή του στην Κοινωνία του Πολυκάστρου.

Τον Έφεδρο Λοχαγό Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ για την μακροχρόνια συμβολή του στο Εφεδρικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.