Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα (14/01/2014) το Συμβούλιο της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς στα γραφεία της ΝΔ. Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση ο Πρόεδρος κ. Ι. Διαμαντίδης λαμβάνοντας υπόψη του το άρθρο 7, παρ.5 όρισε-ανέθεσε τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Προέδρου και του αρμοδίου για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης στο μέλος της ΔΗΜΤΟ κ. Κοζάρη Λάζαρο και Γραμματέα της τοπικής στην κ. Ελένη Παπαδοπούλου με καθήκοντα την τήρηση πρακτικών των συνεδριάσεων του οργάνου, παρουσία μελών και την τήρηση και διεκπεραίωση των κάθε είδους εγγράφων και του αρχείου της ΔΗΜΤΟ.
Αποφασίσθηκε η μηνιαία συνεδρίαση όπως ορίζει το καταστατικό να πραγματοποιείται μία φορά και εάν κρίνεται λόγω εξελίξεων και θεματολογίας να συνέρχεται και σε έκτακτη συνεδρίαση.

Συζητήθηκαν, η οικονομική κατάσταση της τοπικής, η πολιτική και κοινωνική πορεία της χώρας με την Προεδρία της Ε.Ε., οι εξελίξεις για τη διευθέτηση και διαχείριση του ζητήματος του χρέους της Ελλάδας, η στήριξη και συνδρομή της τοπικής οργάνωσης σε πληθυσμιακές ομάδες που πλήττονται από τις συνέπειες της κρίσης, ο προγραμματισμός που πρέπει να γίνει ενόψει των δημοτικών – περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών του Μαϊου, ο ρόλος που πρέπει να διαδραματίσει η τοπική οργάνωση σε επίπεδο νομού κ.α.

Στο θέμα των εκλογών της αυτοδιοίκησης ο Πρόεδρος κ. Διαμαντίδης παρουσίασε στα μέλη του οργάνου την κοινοποίηση του σχετικού εγγράφου με το οποίο ο κ. Παύλος Πασσαλίδης – Γεν. Διευθυντής της ΑΝΚΙ Α.Ε. γνωστοποίησε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.

Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές η ΔΗΜΤΟ απεφάσισε επίσης την απόλυτη στήριξη των μελών της που τυχόν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές αυτές είτε για το Δήμο είτε για την Περιφέρεια.

Ακόμη η ΔΗΜΤΟ Κιλκίς συμφώνησε και αποφάσισε να στηρίξει την πρόταση που έχει κάνει εδώ και καιρό, εγγράφως, ο Αναπληρωτής πλέον Πρόεδρος της κ. Κοζάρης προς την Δημοτική Ενότητα Κιλκίς για την μετονομασία της οδού Πόντου (μόνο στο τμήμα Πόντου-21 Ιουνίου έως διασταύρωση οδών Αγ. Γεωργίου-Πόντου/τράπεζα Πειραιώς) σε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Χ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ εις μνήμιν του εκλιπόντος πρώην Υφυπουργού και επί μακρόν Βουλευτή Ν. Κιλκίς, λόγω της μεγάλης προσφοράς του στον τόπο.



Τέλος ανατέθηκε από κοινού στα μέλη της τοπικής κ. Γ. Καλαντζή και κα Ελ. Παπαδοπούλου η διοργάνωση το επόμενο χρονικό διάστημα εκδήλωσης εθελοντικής αιμοδοσίας υπό την εποπτεία της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.