Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη και σημαντική νίκη για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Μεγάλη και σημαντική νίκη για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς επί της ισχυρής Γοργόπης με το "πύρρειο" σκορ 2-1, σε έναν αγώνα πολύ σημαντικό για την ομάδα του Κιλκίς.
Οι άνδρες μετά από ένα νωθρό και κακό πρώτο ημίχρονο επέστρεψαν καλύτεροι στην επανάληψη όπου με δύο γρήγορα και πανέμορφα γκολ του Λύκα στην αρχή και του Σαρρηγιαννίδη αργότερα, προηγήθηκαν με 2-0, γεγονός που βοήθησε πολύ η είσοδος του Κούρτη αλλάζοντας την μορφή του αγώνα. Καλύτεροι από τον Αλέξανδρο Κιλκίς οι Τριανταφυλλίδης, Σαρηγιαννίδης και Κούρτη. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αγωνίσθηκαν στο τερέν οι μικροί μπαμπίνι της Ακαδημίας με ζήλο και απαράμιλλο πάθος για ποδόσφαιρο.

Το πρωί του Σαββάτου οι προτζούνιορς Β1 ,οι τζούνιορς Γ1 και οι προπαίδες (2002) αγωνίσθηκαν στην Θεσσαλονίκη αντίπαλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις εγκαταστάσεις του στο Ν, Ρύσιο και απέκτησαν σοβαρές για την ηλικία τους ποδοσφαιρικές εμπειρίες, πράγμα ζητούμενο από κάθε οργανωμένη και σοβαρή Ακαδημία για τους αθλητές της.

 Οι προτζούνιορς και τζούνιορς θριάμβευσαν επί των αντιπάλων τους με 7-2 και 3-2 αντίστοιχα ενώ οι προπαίδες (2002) παίζοντας με προπαίδες (2001-2002) ήρθαν ισόπαλοι 3-3.

Στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς οι προπαίδες (2001) και παίδες (1999-2000) κέρδισαν την Κρηστώνη και στις δύο κατηγορίες άνετα και καθαρά με 4-2 και 5-1 αντίστοιχα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας για μια ακόμα αγωνιστική. 

Οι Ελπίδες του Αλέξανδρου προπαίδες (2002) του Νίκου Μούρου συνέχισαν την αήττητη πορεία τους κερδίζοντας με 4-1 εκτός έδρας την Ευκαρπία και παρέμειναν και αυτοί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚιλκίς, συγκάτοικοι με τους προπαίδες (2001) της Ακαδημίας .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.