Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Καταλήψεις των Δημαρχείων Κιλκίς και Παιονίας

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας
"Στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α.-Κιλκίς -Παιονίας την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και με βάση το απεργιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται αποφασίσαμε:

1-Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο Δημαρχείο Κιλκίς από ώρα 12.00 μέχρι την 15.00 και συνέλευση των εργαζομένων με θέμα την οργάνωση και επιτυχία της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης.

2-Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο Δημαρχείο του Δήμου Παιονίας από ώρα 12.00 μέχρι την 15.00, συνέλευση των εργαζομένων με θέμα την οργάνωση και επιτυχία της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης και ΠΡΟΒΟΛΗ του ντοκυμαντέρ της Π.Ο.Ε. -Ο.Τ.Α. και διεξαγωγή συζήτησης με τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, για να αναδείξουμε τις επιπτώσεις από την μεθόδευση εκχώρησης στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

3-Την ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή στην 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2013."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.