Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Φιλική νίκη του Κιλκισιακού στην Αξιούπολη

Ακόμα ένα φιλικό έδωσε την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 ο Κιλκισιακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στην Αξιούπολη του τοπικού Εθνικού. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Κυριάκος Αϊβαζίδης στο 30'.
Ο Κιλκισιακός είχε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε περισσότερα γκολ την υπεροχή του. Πάντως για ακόμη ένα ματς δεν κινδύνευσε αμυντικά.

Επόμενο φιλικό για το κιλκισιώτικο συγκρότημα την Τετάρτη 28 Αυγούστου, με τον ΑΟΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Για τον Κιλκισιακό αγωνίστηκαν οι Κυρίου, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Ασημακίδης, Ηλιάδης, Αμανατίδης, Καρυπίδης, Βασιλειάδης, Αϊβαζίδης, Λογγινίδης και Μάναλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Περπερίδης, Σερταρίδης, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Τζεβελέκης, Μπελίτσας, Σαββίδης και Μωυσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.