Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Βελτιώνεται συνεχώς ο Κιλκισιακός

Το Σάββατο 17 Αυγούστου ο Κιλκισιακός υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα τον Απόλλωνα 1926 με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0, ένα αποτέλεσμα δίκαιο καθώς λιγοστές ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Βελτιώνεται συνεχώς ο Κιλκισιακός μιας και κόντρα σε μια ομάδα της Football League όπως είναι ο Απόλλωνας δεν κινδύνευσε παρά δύο φορές σε ολόκληρη την αναμέτρηση, ενώ αρχίζει να βρίσκει και τα πατήματά του επιθετικά.

Ο Ηλιόπουλος στο 17' κινήθηκε όμορφα από τα δεξιά, και αφού ξεπέρασε δύο αμυντικούς έκανε το σουτ με τον Βαλσαμάκη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 37΄και πάλι ο Ηλιόπουλος ελίχθηκε από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Λογγινίδης έκανε ένα κακό τελείωμα, ενώ θα μπορούσε να αφήσει την μπάλα στον Μπελίτσα που βρισκόταν σε πιο καλή θέση.

Ενδιάμεσα ο Απόλλων είχε "απειλήσει" με την κεφαλιά "ψαράκι" του Κτιστόπουλου να περνά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπαντή. Στην επανάληψη ο ρυθμός, λόγω και των πολλών αλλαγών, έπεσε κατακόρυφα με τον Κιλκισιακό να ψάχνει το γκολ με μακρινές προσπάθειες, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 83' είχαν μια καλή ευκαιρία όμως το δυνατό σουτ του Ορφανού απομακρύνθηκε από τον Μπαντή.

Σήμερα Κυριακή ο Κιλκισιακός ταξιδεύει στα Πορόϊα για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την τοπική ομάδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Κιλκισιακό οι Σάββας Παντελιάδης και Φώτης Κισκαμπάνης.

Για τον Κιλκισιακό ξεκίνησαν οι Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Ηλιόπουλος, Τζεβελέκης, Αϊβαζίδης, Σαββίδης και Μπελίτσας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Λογγινίδης, Γεωργιάδης, Λ. Κωνσταντινίδης, Ασημακίδης, Καρατζιάς, Καρυπίδης, Ηλιάδης, Σαβελίδης, Αμανατίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.