Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αστυνομικοί του Κιλκίς συνέλαβαν δύο άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πέτυχαν χθες (03.07.2013) το μεσημέρι τη σύλληψη ενός ημεδαπού 52 ετών και μίας υπηκόου Βουλγαρίας 39 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους να κινούνται με το Ι.Χ. Επιβατηγό του 52χρονου και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.500) λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών.

Στη συνέχεια, στην κατοχή της 39χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (246) λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών που κατείχε στην οικία της.

Τα κατασχεθέντα πακέτων τσιγάρων δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.

Συνολικά κατασχέθηκαν (1.746) πακέτα τσιγάρων, τα οποία απεστάλησαν στο Τελωνείο Θεσσαλονίκης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.